***

Павло 2
           Кинув байди гульнi
           Позбирались дурнi
           На причину на одну
           Хтось знайшов в пилу вiйну

           Зранку до безтями
           Мiрялись х..ми
           А коли вiйну знайшли
           Стало дурням нiколи

           Треба дурiсть шанувать
           Треба армiю збiрать
           Треба розгортати зброю
           Кортить ДЮЖЕ воювать
 
           Так чи iначе було
           Але згинуло село
           Не однеэ. В вiйнi тiй клятi-
           Безлiч людства полягло!
         
           Понагралися вони
           горем,жахами вiйни
           Знову мiрятись х..ми
           Стали дурнi-бовтуни
      
           Знов лижить в пилу одна
           Дурнiв iграшка-вiйна
           Знов безпеки -люди ждуть
           Коли iй пiдберуть
           Кинув байди,гульнi
           Всемогутнi дурнi