***

Стрикс Белая
Примерзла земля під снігом,
Пташки полетіли в літо,
А в серці моім палае
Любов, за об"емом світу!
Любов, що за розміром неба,
Так лагідно стелить крила,-
То Мамині  руки пестять,
Коханням, яким зростила!
Коханням, яким у ранах
Лікуе за кожним змахом,
То- крила моеі Мами,
Бо серце іі - то птаха!
Бо серце іі  для мене
Е справжнім, единим Богом,
Якому невпинно молюся,
За всю мою грішну дорогу.