Досягай завжди мети

Валенсия-Велиция
В день останній листопада,
                Ти зявилася на світ -
Залунала враз соната...
                На щасливу сотню літ!

День народження сьогодні,
                То ж вітаннячка прийми...
Будь Маріченько щаслива,
                В мирі й злагоді живи!

Гарна, мила і розумна,
                Ти окраса є життя,
Добра, виважена, чуйна,
                Все у тебе до пуття!

Міць - здоровячка, достатку,
                Сонцем лагідним світи,
Будь успішна та крилата -
                Досягай завжди мети!