У Черкаси

Виктория Гребенюк Роженкова
За пару кроків колія,-
Перон, вокзал і вільні каси...
Спішу на потяг сісти я,
То ж їду в гості у Черкаси!

Сьогодні зранку снігопад,
Скрипить мороз, мінус чотири...
Стоїть у білій ковдрі сад,-
Біжать на потяг пасажири...

Повсюди люди, метушня,-
Рахую відліку хвилини...
Димить з залізного коня,
А за вікном в снігу ялини...
01 12 2016 р
Вікторія Р