Вiршенятка

Виктория Гребенюк Роженкова
ВІрші ся родили по захОді сонця -
Лагідні і милі немовлятка;
ГОйдаю в колисці, я їх край віконця...
Спів душевний - щирі віршенятка!

Постелила їм м'якеньку, свіжу постіль,
Запалила свічечку духмяну...
Завтра на оглядини приїдуть гості,-
Прочитають кожного, й розглянуть...

Пахне матіола, і перцева м'ятка,-
Зоряно і тихо, майже всюди...
Підростуть до ранку милі віршенятка,
І полинуть у світи, між люди...
28 11 2016 р
Вікторія Р