Ранковий кофе

Олег Нирва
Ранковий кофе на самоті  один,
Зкрутився в бік як оселедець.
Вечірка яркою тоді була - Lichten
Та досвіду в роботі було мало.

Реве та стогне гомін кришталя,
Опілки сиплються із ніоткуда.
Від пацюків іноді падає шмаля,
Отруби бандитів главаря - Іуди.

А в сусідній кімнаті - хімерні клопи,
З деяких похмурих обставин.
Караван на світанку - холодом сни,
Та буркотлива похмура дівчина.

Ранковий кофе - рукава в халаті,
Та неба немає в моїй хаті.
Холодом насичені мої літа,
Засмутять дорікання і чекання.