***

Чернышова Валентина Сергеевна
  Детство как детство,
             ни мало, ни много,
Жили да жили
             в стране мы не плохо.
Вдоволь не ела
             конфет шоколадных -
Не было цели
             такой, ну и ладно...

             август 2005 год.