На гранi

Георгий Грищенко
На грані зіткнення
Свободи і неволі,
На грані зникнення
Усі покірні й кволі.

У світі йде війна,
Агресія фізична,
Доказує вона,
Скрізь керувати звична.

На розуми людей
Впливає енергійно,
Що краще їх ідей
Не буде й це надійно.

Вони ці «голубки»
Кричать ідеї ж Божі
Й нам вірте залюбки,
Бо сильні ми й хороші.

Такі на цій Землі
Були і будуть вічно,
Бо агресивні й злі
Є скрізь і це трагічно.
30.11.16.