Дунейы хаес

Уртаева Марина
Бира царды хаерзтае ис
Къона схаессын бар дае ис
Каст фаеуын уаелахиз скъола
Арвма стаехын,балцы цаеуын..

Бира царды хаерзтае ис
Фаелае иу,уаелахиз ис!
Чи у де'мбал уый ды зон
Мадаен,фыдаен заердае хцон
Дар дае боны,аллы бон!

Мит куы каела,хур куы каеса
Денджызай дымгае куы хаесса
Дар дае заердыл уыцы хаес
Мадаен,фыдаен Дуне хаесс!