В одесском парке

Владимир Потаповский
                В       О Д Е С С К О М       П А Р К Е


В  парке  –  объявленье  на  сукУ
( С  фоткой!    Кто-то  проявил  “смекалку”!):

                «ДАМА   –   ПРЭЛЕСТЬ!   –   В   САМЕНЬКОМ   СОКУ!   –
                ИЩЕТ   –   СРОЧНО!   –   С–О–К–О–В–И–Ж–И–М–А–Л–К–У !!!»
















...