Батькам

Вильна Птаха Едина
Душа пташина, а батьки то - мої крила,
Які несуть надійно в височінь.
І береже мене подвійна їхня сила
Та міць всіх наших поколінь.
Молю до Бога: -Хай живуть подовше!
Безкрилою я пропаду,
Й з одним крилом летіть не зможу
Ти відведи від них біду!!!
30.11.16