Гъюрар. Физдакьикьа

Эльмира Ашурбекова
                ГЪЮРАР

Хяраз удучIвну гъюрар,
Дазаргну ярхи ибар,
Минди-тинди лигури,
Меъли нимкъар агури.
Ергури-ергури,
Агури-агури.
Ергури-ергури,
Агури-агури.
Уч дапIну ицци нимкъар,
Хулариз гъушну дурар.




Фици ишлетмиш апIуруш:

                ГЪЮРАР

Хяраз удучIвну гъюрар, (БицIидар физминуткайиз гьязур шула.)
Дазаргну ярхи ибар, (КIулик, ибарси, хилар кивра.)
Минди-тинди лигури, (КIул илбицури, лигура.)
Меъли нимкъар агури. (Жилиъ нимкъар агурайи гьяракатар.)
Ергури-ергури, (Ергура. Му пай жикъира, ярхира апIуз шулу.)
Агури-агури.
Ергури-ергури,
Агури-агури.
Уч дапIну ицци нимкъар,
Хулариз гъушну дурар. (БицIидар чпин ляхнихьна хътакура.)