Осiнь по карнизах...

Скляриус
Вже осінь по карнизах
Відтанцюва стриптиза.
І ти знов робиш візу
Туди, де є тепло.

Нехай далеко дуже,
Ти відстань легко здужаєш,
Тому що там видужуєш
Усім смертям назло.