***

Наталия Гецко
          Любов

 Любов живе всього три роки
Мені казала мама щастя не знайдеш
І ці роки були мені уроком
Якщо людина не твоя любов не збережеш

І мамині слова були правдиві
"Він не для тебе, доню, озернись!"
Коли кохала я так щиро
Він проміняв мене як було вже колись

Любов живе три роки далі звичка
Що змушує терпіти всю печаль
Дитино це як рана невеличка
Пройде, загоїться і справжнє щастя зустрічай!