В другом пространстве

Светлана Маярчак Крыжановская
В ІНШОМУ ПРОСТОРІ

Я не хочу сюди більш приходити,
Де тепер вже усе чуже:
Меблі, стіни, байдужі погляди...
Тут не має бути мене!

Бо я наче у іншому просторі,
Хоч на тій же планеті живу.
Бути можу незваною гостею,
Та чи треба комусь це? Кому?

листопад, 2015

Фото автора (жовтень, 2016)

Крижановська (Маярчак) Світлана Петрівна,
Україна, м. Хмельницький

ID: 704327
Рубрика: Вірші, Філософська лірика
дата надходження: 02.12.2016 21:13:50
© дата внесення змiн: 02.12.2016 21:13:50
автор: Світлана Крижановська