Марення Пародiя

Бурчак Ворожбянский
О как же все внутри горит!
Ты утомил меня, назойливый бронхит!
      (З вірша Наталі Задніпровської «Жар»)


У душі моїй спека... Триклятий бронхіт!
Через нього не можу я спати.
Не бажаю послухати й радіо-хіт,
Бо хропе чоловікова мати.
Відчуття, що цілує нелюбий сусід.
Так огидно, аж серце зомліло.
- Геть потвора мирзенна, старий серцеїд,
Під тобою згорає бо тіло!
...Прокидаюся вранці від посмішки дня.
Кава, душ, телефон і... дрімота.
Ну й наснилась, пробачте, такезна "фігня"...
Яке щастя, сьогодні субота!