Оранжевый черновик 2004г

Валентина Домчина
Ось тобі і третя світова!
Не така стрімка як та,що проминула.
Це продажний наступ на права
З квітами в долонях замість дула.

Хліб приївся - тягне на бісквіт
І безбожники заполонили храми.
Чи це просто збожеволів світ,
Чи це вже біда не за горами.

Ще ховається за спини він.
Але повинен знати кожний,
Що кольорових революцій дзвін
По нас б*є поки переможно.