Прощальна пiсня

Ольга Колодуб
1.Прошуміли роки, ви давно вже стали дорослими,
І відкрито вам заздрить весела шкільна дітвора.
Прошуміли роки, золотими прослались покосами.
Пригорніть до душі колосок, - відлітати пора.

Пр.Летіть у вирій журавлята-журавлі.
Хай окриляють вас заграви веселкові.
Та повертайтеся до рідної землі,
Не розгубивши щирості й любові.
Пливіть за обрій, лебедята-лебеді.
Хай ніжне сонце не опалить ваші крила.
Хай буде мудрість - капітан на кораблі!
А мій неспокій за його вітрила.
А наш неспокій за його вітрила.

2.Прошуміли роки голосними дзвінками й уроками,
Рідним шумом перерв, дивним сяйвом святкових вистав;
Прошуміли роки теоремами й різними творами.
Хай би вогник до знань і до творчості ваш не вгасав.

Пр. - ів..

3.Прошуміли роки весняними вітрами і зливами,
Снігопадами й листям, що вітри у безвість несуть.
Прошуміли роки... Щоб були ви завжди щасливими,
На несходжені вами стежки наші сльози впадуть.

Пр.
                2000 рік