Я тебе прошу досить!

Юлия Семендяева
Я тебе прошу – досить!
Давно моя вже черга говорить.
Чи вже пусте, коли до тебе просить
Та дівчина, яку ти обіцяв любить?!

Чого ти дивишся на мене мов на ката?
Чи може я не так щось говорю?
А може це твоя розплата
За те, що я тебе нітрохи не люблю?

А знаєш, більше не скажу ні слова.
Тим пач, що серце вже давно мовчить.
Мене ненавидіти можеш знову й знову,
Мені від цього зовсім не болить.

04.12.2016
Семендяєва Юлія