Сл дом за в тром

Александр Соседка
Ге-е-е-й!Мені би в поле, де свободний вітер,
Де гірка, пахуща…зацвіла полинь,
Де ласкаве сонце …скрізь хмаринки світить,
Гарні краєвиди ,оком де не кинь.

Де зірки спадають із святого неба,
Тілько но встигай …жменями збирать.
Там немає людям у грошах потреби.
Зможу там душею…, я відпочивать….
Сосєдка О.Д.                04.12.2016р.