Виховуй

Анастасия Мендус
Виховуй в мені..
Виховуй мене..
Немає межі..
Все з часом мине.

В обіймах тримай..
Цілуй наче вперше..
Краще не обіцяй,
Знаю буде так легше..

У холодному дні..
Зникло сонце у небі ..
Ти виховуй в мені
Почуття.. бо так треба.