Чужа...

Юлия Котеленец
Вона чужа була,зiгрiта...
Словами iншого митця.
Вiн називав ii Лолiта,
Вона для нього все життя.
     Приспiв:
Така тендiтна,нiжна i ласкава,
Чарiвна,юна i чужа...
Сьогоднi вона скромна i цiкава,
А завтра грiзна i сумна.

I моi очi ненароком,
Упали на ii вуста.
Неначе все розгадано пророком,
Зачарувала неймовiрна простота.
      Приспiв:
Така тендiтна,нiжна i ласкава,
Чарiвна,юна i чужа...
Сьогоднi вона скромна i цiкава,
А завтра грiзна i сумна.

Що робити далi я не знаю.?.
Вона чужа,чужа i не моя...
У вi снi ii я обiймаю,
А на яву чужа,чужа вона.
      Приспiв:
Така тендiтна,нiжна i ласкава,
Чарiвна,юна i чужа...
Сьогоднi вона скромна i цiкава,
А завтра грiзна i сумна.