Твои глаза На Укр. яз

Михаил Данихленко
В твоєму серці – тепле диво.
В твоїй душі омріяна краса.
Долоні ніжні і чутливі
Та подих вітру в довгих волосах.

Прості та добрі твої очі -
Вони як в небі дві зорі.
І не згасають. Та щоночі
Я б дякував, що їх колись зустрів.

У погляді – відлуння долі,
А в тих очах - мій цілий світ.
Крізь простори та нескінченність часу,
Тобі одній я шлю привіт…