Щастя, дол1 - Короля!

Валенсия-Велиция
День сьогодні морозненький,
              Надзвичайно голосний,
Сніг співає веселенько,
              Голос чистий і дзвінкий!

Це тому, що свято нині,
              За твоє здоров"я п"єм!
День народження у Лілі,
              Що струнка як та газель!

Мила, добра, загадкова,
              Неймовірна, золота,
Модна, вишукана пані -
              Чемність, ніжність, доброта!

Хай щастить тобі усюди,
              Квітни, сяй як та зоря!
Ми з тобою життєлюби!
              Щастя, долі - Короля!