Ось нарешт1 зима

Валенсия-Велиция
Сніг скрипить, співає дзвінко,
               Ось нарешті і зима!

Засніжило дуже стрімко,
               В шати вбралася земля!

На шибках мороз малює -
               Віковічний свій пейзаж!

Вітер мріями жонглює,
               Радість ходить поміж нас!

Діти он які щасливі,
               Сміх і галас навкруги!

Люди всі такі вродливі!
               Боже мій, нас, бережи -

Нашу мову солов"їну,
               Та не гинуть вже сини!!!

Захисти мою Вкраїну!!!
               Хай відступлять вороги!