Я тебе чекаю!

Валенсия-Велиция
Ти ідеш з роботи,
          Втомлений в зажурі...
Ох, оці скорботи -
          Чоловічі муки!

Бо ж не все так просто,
          І таке буває...
Дочекались посту!
          Сніг собі співає...

Радує, жартує,
          Щастям огортає!
Чом такий похмурий?
          Я тебе чекаю!