Бiль уже не на завадi

Елена Борисенко 5
Біль уже не стоїть на заваді
І співаються легко пісні,
І всміхаються сонечку радо
Білих пролісків очі ясні.

Сонця промені схожі на струни,
Лиш торкнися, і вже задзвенять.
А хмарини - замріяні шхуни
В далечінь все летять, все спішать.

І так хочеться з ними майнути
У незвідані дивні світи,
Щоб вершини тії досягнути
І себе у цім світі знайти.