12. И що тилькы не пышуть у оголошеннях!

Тетяна Лыстоноша-Парамонова
Абакумов
Объявления
Фабула
,,,,,,,,,,,



--Сідіровна!
Радість моя!
Виглянь швидше!

Це наша улюблена Лізавета стоїть на балконі і кличе свою подругу з верхнього поверху.
Сидірівна не змусила себе довго чекати.

--Ну і чого знову сталося у світі, що ти такий крик підняла?
Он і двірник двір підмітати перестав.
Стоїть і чекає, почути твої світові новини!

Лізавета привітала двірника і стала віщати свої новини...

--Уявляєшь, що учора прочитала у поліклініці,.. що хворих закапують о семий ранку і це написав наш дільничний Петро Тимофійович.
Я там ледве не померла, а це виявляється просто краплі у очі капають.
І цей лікар навчався в МедУнівере!

Сидірівна відповіла, сідаючи на свій улюблений стілець, що стоїть для цієї мети на балконі:

--Так він і у школі таким гумором відрізнявся.
Він з моїм сином навчався разом і навіть за однією партою сидів.
Шибеник неабиякий був і головне такий глазасто-цікавий.
Мій син казав, що він хотів гінекологом стати, але потім передумав і став офтальмологом... начебто правильно вимовила... простіше кажучи вирішив, що очі лікувати легше, ніж спілкуватися з жіночими органами.
А знаєш, що у нього п'ятеро дітей?
І що цікаво діти теж жартівники неабиякі.
Усі в батька.

--Це як?.. Запитала Лізавета.

 

продовження у...


2015.11.30