Номинант

Андрей Деревянский
Я номінант!
 Спасибі братики!
Втомився небагато я старатися.
 Зате тепер
В будьякі двері
Увійду без стука, 
Вір - не вір!
Поезія така сука,
Не пам'ятаю,  раніше було так?
На зоні,  так,  була  порука,
Дай  за вірш один п'ятак,
 І буду щасливий я, простак!
А тепер за просто так
Шукаєш рими як мудак
З останніх сил, 
Страждаєш, чи
Прочитають,
Не знаєш,
 Ну, а якщо прочитають,
Як взнати, що розуміють?
Раніше рецку написати,
 Що два пальці об асфальт,
 А тепер - боротьба за рейтинг,
 Написати – собі ж  фейсинг,
Тиша як в труні том,
В кришку труни напролом
Можна скільки завгодно битися,
Але читач лише сниться.