Не повертайся

Лю Нели
Не повертайся, прошу, у минуле,
Залиш у спокої вулкан емоцій.
Ті виверження наче голка в оці,
Та й почуття уже давно заснули.

А чи були вони, скажи, відверті?
Жорстока правда - вибух, попелище,
І вітер льодяний у серці свище, 
І біль, подібний екзотичній смерті.

              11.12.2016