Печаль

Александр Соседка
Стиснула серце …до болю печаль,
За батьківщину,… за наших людей
Та за байдужість, що є ще нажаль
І за невиних безліч смертей.

Плаче душа… моя за війну,
Де по під віунами смерть люта ходить.
Де у людей страх… замість сну
Бога… де  матінка зА сина молить.

Тої печалі не видно кінця,
Стелиться сльозами,…. аж до безкраю.
Болісно… горе… торкнулось лиця
І у душі я від болю волаю.

Серце покинь моє,.. слізно прохаю,
Хай запанує мир в Украхні.
Геть ! Я без жалю.. печаль проводжаю,
Щоби був мир у кожній родині.
Сосєдка О.Д.                11.12.2016р.