Супраць

Илья Илар Александрович
Я - супраць цябе.
Ты - супраць мяне.
Нідзе не спыніцца.
Прачніся ў вадзе.

Я - на цябе.
Ты - на мяне.
Пяшчотная спеўка,
Але мы дзе?

Не слухай нікога,
Ніколі не глядзі.
Але шлях ужо доўгі,
Згубіў тыя дні.

Я - супраць цябе.
Ты - супраць мяне.
Хопіць трываць -
Згубіся ў вадзе.

© #ilar 2016