Ностальгiя тво х листiв...

Алина Голинко
Твої листи -  суцільна ностальгія
З приторним ароматом милих снів.
Твої послання - невідчутна ейфорія
І подих вже давно минулих днів.

Із присмаком немлосного безсоння,
І з тінню нами названих зірок.
Із відзвуком шумного гайвороння,
І щастя недочитаних казок.

Тут радість виринає між рядками,
Тут сум десь заховався серед клякс...
Тут те, що не оспівано піснями
І те, що в них оспівано для нас.

Такі наївні всі твої помарки -
Вдихаю настрій я твоїх листів.
Вже вицвіли усі поштові марки,
І час наш непомітно пролетів...