***

Юрий Колесник
Радій душа моя та й радісно співай !
Христос в цей день нам народився
Прийшов до нас щоб нам відкрити рай
В якому рядом з Богом ти б міг оселиться

В убогих яслах він лежав малим дитям 
Той - Кого і янголи і небо прославляли
Не там де треба бути новонародженим царям
Якого б радо з почестями шанували

Та все ж- дари несли Йому і мудреці і пастухи
Яким відкрило Небо оцю таємницю
І шлях далекий подолать вони змогли
Щоб принести Йому свої скарбниці

Співайте люди ! Славте всі Творця !
Він нам дає Свою любов та милість .
Зійшов на землю в тілі Він Христа
Щоб жертвою Його ми б освятились .