Superstar колишн й

Алекс Щербак
Сидіти в кімнаті
І чекати на диво.
Щоб знов покохати
Натягання тетиви.
Напишу знову книжку,
Як сім років тому.
Подивлюся крізь мушку
І в насолоді втону.
Я побачу тодішнє
Махо-сьодзьо кохане,
Посміхнуся колишній,
Вже тоді не коханій.
Вдягну свої найки
І піду у "ФОРУ".
Шукаючи майку-
Куплю знову колу.
Повернуся в печалі
До своїй печери.
Зніму найки і стану
Собой - SUPERSTARем..