33

Богдан Байдюк
О, кітко, я від Тебе залежний
І перетинаю кордони належно
І оббиваю кратнє твої пороги
А ночами вию на небо як вовк.

Ох, кицю, час без тебе примара
Ти моє сонце, і ти ж моя хмара
Зглянься хоч раз, скеруй свої очі
На  того хто без тебе жити не хоче.

УП