34

Богдан Байдюк
Ех, мамо, мамо, якби ви знали
скільки болю вона мені завдає
Часами доводить мене до відчаю
і кулаками лупить в піддих.

Ех, мамо, мамо ніхто не знає
скільки ще витерплю, чи стане сил
Я і без неї однак помираю
і коли з нею, бракує слів.

УП