Мы с Тамарой ходим парой...

Нина Ковальчук
Мы з Тамарай ходзім парай,
бо сяброўкі мы з Тамарай

Шэсць гадоў сядзелі ў школе,
Мы за партаю адной.
Давярала я сакрэты
Ўсе сяброўцы дарагой.

Сувязь й сёння з ёй трымаю,
Хоць не блізенька жывём.
Як раней ёй давяраю,--
Па жыццю далей ідзём.

2015 год
здымак з інтэрнэта
аўтару дзякуй

Шесть лет сидели в школе, мы за партою одной. Доверяла я секреты все подружке дорогой. Связь и сегодня с ней поддерживаю, хотя не близко живём. Как раньше, ей я доверяю, по жизни дальше идём.

Нина Ковальчук