Бандеровская доблесть - убивать

Алексей Широков 3
Бандерівська звитяга !!!
 
Бандерівська звитяга –грабувать
З поза кутка стріляти в спину
Жинок з дітьми підступно убивать
А як впіймають -то галасувать
І клястися на Боже я не винен
 
Бандерівска звитяга – заривати
По ямах та по шанцах труп солдата
Аби лишень грошей не віддавать
Та втрат своїх – не визнавать
З наказів пьяного комбата
 
Бандерівська звитяга – руйнувать
Все те що в пам'ять просто лине
Та з ветеранів ордени зривать
Що захищали груддю Україну
У ті роки війни у ті страшні години
 
Звертаюся до Вас – Не забувать
Всіх хто Майдан перетворив у бійню
Хто по беззбройних пляшкою кидав
І добивав коли вони як сніп горіли
Не забувайте цю Бандерівську мразину
 
Автор Широков А.А. 11,12,2016 року Київ Україна.