Тревоги

Селена Алимдюл
Тревоги —
          старые крысы:
Мечты воркованье —
                о шторм;
В бреду спотыкаясь —
                бесисты;
Слугой —
               сторож-гром;
Окрашены
              в грешно-чужое;
В ладоньях —
                смола, динамит;
Их эхо —
                со смекалкой
                героя
На пристани робости
бдит.