Заходь

Георгий Грищенко
Ти заходь до мене
В літечко зелене,
Не приходь зимою,
Білою і злою.

І заходь весною,
Вічно молодою,
Не приходь як осінь
З’явиться у гості.

Світ люблю зелений,
Красень ще й пісенний,
Зиму ж й сумну осінь
Не люблю і досі.
13.12.16.