Сачь еловый плэйс!

Сява Маринина
The Eagles - Hotel California (Dj Denis RUBLEV & DJ ANTON radio mix)
***
Ничьо не осталось-2000!
***

Пропонує інтелект
гучний проект,
За підтримки інтернет -
гроно монет,
Світової думки прес
Несе прогрес.
Та в удачі до небес
Ваш інтерес.
Улаштуєм бізнес-бал,
Влива метал,
Щоб комерції сигнал
До справ скликав,
Прибутковий щоб момент
Знайшов клієнт,
Переміг вагання вщент,
Трима процент,
Щоб клієнту допоміг
Гарант-успіх,
Ми запрошуємо всіх
До нових віх!