Ти i Я

Ира Каменская
(Стихи на украинском языке)
  Ти і Я

Тобою дихаю,Тобою Я живу,
Приворожили ніжні, карі очі.
Не вірилось,що все це наяву-
Недоспані, в обіймах, літні ночі.

Мене, мов пташку, ніс Ти на руках,
Виконував усі мої бажання.
Самотність відійшла, покинув страх,
Бо, то був подих справжнього кохання.

Порив душі...Надії...Почуття...
І, моє Я пов;язане з Тобою.
Бо Ти і Я - є ціле, є життя,
Минуле ж все - хай піде за водою...

                27.07.2011р
 
Русский вариант стихотворения:

Тобой живу, тобой дышу,
В очарованьи глаз твоих сияния.
Не верилось, что это наяву,
Ночей бессонных лета обаяние.

Меня, как птичку нёс в своих руках,
Исполнив до последнего желания.
Боль одиночества ушла, а с нею страх,
Любви не выдержав горячего дыхания.

Порыв души...В надежде предстоя,
Пред Господом обвенчаны с тобою.
Ведь, Ты и Я - любовь и жизнь моя,
А, прошлое пусть мчится за водою...