Осiннi спогади

Ира Каменская
(Стихи на украинском языке)
  Осінні спогади

Птахів ще чути у високім небі,
Прощальна пісня жалібно звучить.
Вже літо красне проводжати треба,
А, осінь мила плаче та мовчить.

Вона одягне чарівне убрання,
Вінок із листя та квіток сплете.
Її надії, віру, сподівання,
З собою візьме літо молоде.

Воно надовго край цей покидає,
Цілує літо осінь золота.
Йому в торбинку яблука складає,
Прощай, - шепочуть чарівні вуста.

І, сльози у траві блищать росою,
Тремтить осика, та не мовить слів.
Лиш осінь з золотавою косою,
Одна у спогадах отих прощальних днів...

                9.10.2011р