Уж какая осень

Анатолий Грес 3
А ВЖЕ КОТРА ОСІНЬ (текст песни)

А вже котра осінь
На землю лягає,
А вже котрий рочок,
Як сина немає?!

Пожовтіле листя
З сухих гілок впало,
А вже котрий рочок,
Як сина не стало!?

Чорну землю біле
Покривало вкрило.
А вже котрий рочок,
Як сина зарили!

Роки мов століття,
Мов осінні ночі.
Не сохнуть від горя
Виплакані очі.

А вже котра осінь
Зиму зустрічає.
А вже котрий рочок,
Як сина немає!