Только бы не забыли

Анатолий Грес 3
      НЕ  ЗАБУЛИ  Б...

Невідомо, чия то могила,
Та хіба так важливо те знать.
У землі спочиває Людина,
Час прийде – будем ми спочивать.

Може, хтось принесе тоді квіти,
Може, лайкою хтось пом'яне.
Тільки б в радощах внуки і діти
Не забули тебе і мене.

Кладовища. Могили, могили...
Вічний спокій. І пухом земля
Тим, кого довгі роки втомили,
Хто до нас не прийде звідтіля.