З днем народження Маруся

Валенсия-Велиция
З днем народження Маруся!!!
                Ми вітаємо тебе...
В гості Петрик і Настуся,
                Й небо чисто голубе...
Всі Ми, зичим тобі долі,
                Розумненька ти у нас!
Щастя, радощів доволі -
                Найкоштовніших прикрас!

Щоб навчалась на дванадцять,
                Здоровесенька була!
Та дарунків кільканадцять -
                Щоби втішилось дівча...

Бог завжди оберігає,
                Мати Божа, всі Святі!
Кожен день - тобі співає,
                Чистим голосом пісні!


З днем народження Маруся!!!