Хандра

Олеся Козар
Не можу сказати: "люблю"...
Хоч іноді так засумую...
І всю цю осінню хандру
Своїми віршами лікую.

Коли ти торкався мене,
Хотілося в небо літати...
Натомість я серце свое
Ховала, як злодій,за грати.

І спогадів линуть думки...
Несказаних слів зорепади
І очі,як море твої
Не зможуть сховати зради.