***

Эвелина Годова-Славинская
Тримай мене в своїх руках,
Але не задуши свободу.
Милуйся,мов я чудо-птах,
Цінуй як кришталеву воду.

Побач в моїх очах шалене,
Дитяче щастя почуття.
Дивуй,чаруй мене,благаю.
Запалюй сердця багаття.

Радій зі мною кожній хвилі,
Моменти щастя збережи.
Нехай не видно,що там далі.
... Шлях збудувати зможеш ти.

| 2015 |