Любовта ми се завърна

Йорданка Радева
Отново се върна любовта…
Тя у мен е! Боже… как ме смее.
В очите ми лудува. И в кръвта.
Сърцето ми е птиче. Сякаш пее.

И докосва всичко в мене любовта.
Там… по най- нежните мембрани.
Сплита ми косите. А аз летя… летя…
Любовта се върна! Съдбата ме погали.